ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΕΠ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
Συμβαίνει, τώρα με τον θάνατο των θρησκειών, τα μεγάλα ιερατεία τα έχουν έλθει σε μια άνευ προηγουμένου κρίση.Πολλοί λοιπόν ιερείς προκειμένου να ξανακερδίσουν το "ποιμνίο τους"(για να μιλήσουμε με την δική τους γλώσσα)προσπαθούν να πουν πως οι πιστοί πρέπει να μετανωήσουν, να κάνουν καλές πράξεις και άλλα παρόμοια για να τους βάλει ο Θεός στο παράδεισο όταν έρθει η ώρα τους.
Αλλά αυτό φυσικά που λένε είναι λαθος!!!
Ο άνθρωπος οταν κάνει καλές πράξεις ή όταν κάνει τον καλό για να μπει στο παράδεισο(αυτόν τον υποτιθέμενο τόπο στην Χριστιανική Θεολογία που όλοι οι άγγελοι γυρίζουν ανά χείρας με μια λύρα μαζι με τους ΑΓΑΘΟΥΣ)είναι ουσιαστικά υποκριτής, διότι θέλει απλά να κερδίσει την εύνοια να μπει εκεί.
"Οι καλές πράξεις λοιπόν δε παίζουν ρόλο;;;" θα ρωτήσει κανείς
Ναι, και βέβαια παίζουν.Όταν όμως γίνονται με πονηρή πρόθεση για να ξεγελάσουν το Θεό τότε δημιουργούν το αναμενόμενο κάρμα και φυσικά μόνο στο παράδεισο δεν πάει αυτός που έχει κάνει τέτοιες πράξεις.
Οι θρησκόληπτοι, κάθε θρήσκειας, επιβαρύνουν λοιπόν το εαυτό τους με μεγάλο κάρμα όταν προσπαθώντας να μπουν στον παράδεισο κάνουν καλές πράξεις για να αποδείξουν στο Θεό πόσο καλοί είναι.
Η υποκρισία είναι κατι το απαράδεκτο φυσικά για τις ανώτερες σφαίρες.
Στην πραγματικότητα άλλωστε είναι πλάνη να μιλάμε ακόμη και για παράδεισο μιάς και ο Ιησούς μιλούσε πάντα για την ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ και όχι για τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ έτσι ώστε να εκβιάζουν τους πιστούς μεσω αυτής της ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ότι αν δεν προσφέρει κάποιος τον εαυτό του στην εκκλησία(αν δε γίνει πιστός δηλαδή)θα πάει στην κόλαση και οχι στον παράδεισο.Ένας εκβιασμός ουσιαστικά, που λόγω άγνοιας αποδεχόταν ο κόσμος για 2000 χρόνια!!!
Η δε λατνική γραφή και η καθαρεύουσα δυσκόλευε ακόμα περισσότερο τόσο την ανάγνωση όσο και την ερμηνεία της Βίβλου.Ακόμη και αν κάποιος μη-κληρικός τα κατάφερνε του λέγανε πως δεν είχε το δικαίωμα να το κάνει!!!
Έτσι ο κόσμος, μη γνωρίζωντας τι έχει ή δεν έχει γραφτεί πίστευε απλά στο λόγο των ιερατείων και της δύναμής τους.
Αλλά τώρα που ξέρουμε ότι ο Ιησούς δεν μίλησε για Παράδεισο(και φυσικά ούτε για κόλαση)γιατί να συνεχίζουμε να νιώθουμε υποχρέωση να κάνουμε καλές πράξεις για να μπούμε στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ που ούτως ή αλλως δεν υπάρχει;;;(τουλάχιστόν με την μορφή που τον περιγράφουν διάφορα ιερατεία στην πλειοψηφία της ευρώπης)
 
2000 χρόνια λοιπον οι άνθρωποι κάνανε νηστείες στο όνομα του Θεού.Κλείνονταν σε μοναστήρια στο όνομα του Θεόυ.Κάνανε Σταυροφορίες στο όνομα του Θεόυ, γκρεμίζανε ελληνικούς αρχαίους ναούς στο όνομα του Θεου, αυτο-μαστιγωνόντουσαν στο όνομα του Θεού…….και όλα αυτά για το τίποτα;;;
Λοίπον, τίποτα δεν γίνεται για τύχαια, αυτό είναι σίγουρο.
Αυτός που σκότωσε Άραβες σε σταυροφορίες στο όνομα του Θεόυ σίγουρα θα πληρώσει το κάρμα του, όπως και αυτός που σκότωσε Έλληνες επειδή πιστεύαν στον Δια!!!Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ και αυτό ισχύει και θα ισχύει όσες ΜΑΧΑΜΑΝΒΑΝΤΑΡΑ περάσουν!!!!!!
Όποιος θέλει να φτάσει στα ΗΛΥΣΣΙΑ ΠΕΔΙΑ(Όπως ειναι πιο σωστά να λέγεται ο τόπος της ανάπαυσης της Ψυχής)πρέπει οι καλές τους πράξει να μην γίνονται με πρόθεση για ένα καλό τόπο όταν απενσαρκωθεί(πεθάνει δηλ.)αλλά με χωρίς καν πρόθεση, αυθόρμητα, έχοντας την αίσθηση της χαράς της βοήθειας προς τον άλλον.
Η πρόθεση ότι οι συσωρευμένες καλές πράξεις είναι ένα bonus για τον ΑΣΕΠ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ(για να το πούμε μεταφορικά κάπως)δεν ισχύει.
 
Οι Θείοι Νόμοι είναι διαφορετικοί απ τους ανθρώπινους και δεν παραβιάζονται.
Όποιος λοιπον θέλει να κάνει τον καλό Χριστιανό στα ματια του Θεού για να βρεθεί στα ΗΛΥΣΣΙΑ ΠΕΔΙΑ, ας το ξανασκεφτεί με καλύτερα.
Και κάτι τελευταίο…..
Ο Θεός καθότι καλοκάγαθος ποτέ δεν θα έκαιγε αιώνια στην κόλαση τους αμαρτωλούς με τόση κακία όπως λέγεται.
Για να τους "διωρθώσει" απλώς τους ρίχνει στην επαναγεννητικό κύκλο μέχρι να μάθουν απ αυτό που έπραξαν.
 
Αυτή είναι η αλήθεια.  
 
 
 
  

Dante and Virgil in Hell Pictures, Images and Photos

(H άνωθεν ελαιογραφιά αναπαριστά τον ποιητή Δάντη Αλιγκέρι που περνάει στην με την βάρκα του περαματάρη στον κάτω κόσμο, σύμφωνα με 

πρώτο μέρος της Θείας Κωμωδίας, "ΚΟΛΑΣΗ")

This entry was posted in ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Bookmark the permalink.