ΤΟ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ(ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

H KATAXΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΡΙΕΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΈΝΟΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
 
 
To έργο της τηλαπαθτικής επικοινωνίας είναι ένα από τα πιο σπουδαία στη νέα εποχή που έρχεται και θα είχε αξία ν’ αποκτήσουμε κάποια ιδέα της σπουδαιότητός και της τεχνικής του.
Θα ήθελα συγκεφαλαιώνοντας την πιο πάνω διδασκαλία ν’αναφέρω ότι σχετικά με τα άτομα:
1.Η τηλεπαθητική επικοινωνία πραγματοποιείται:
α. Μεταξύ ψυχής και νου
β. Μεταξύ ψυχής και εγκεφάλου.
Αυτό σχετικά με ότι αφορά την εσωτερική  ατομική ανάπτυξη.
 
2. Οτάν συναντάται μεταξύ των ατόμων, η τηλεπαθητική επικοινωνία πραγματοποιείται:
α. Μεταξύ ψυχής και ψυχής
β. μεταξύ νου και νου
γ.μεταξύ ηλιακού πλέγματος και ηλιακού πλέγματος
δ. μεταξύ όλων των παραπάνω όψεων ενεργείας ταυτόχρονα, στην περίπτωση πολύ προχωρημένων ανθρώπων.
 
3. Η τηλεπαθητική επικοινωνία πραγματοποιείται επίσης:
α. Μεταξύ ενός Διδασκάλου και των μαθητών ή του μαθητού Του.
β. Μεταξύ ενός Διδασκάλου και του ομίλου Τού και ενός ομίλου ή ομίλων ευαίσθητων υποψηφίων στο φυσικό πεδίο.
γ.Μεταξύ της αποκρυφου Ιεραρχίας και των ομίλων μαθητών στο φυσικό πεδίο.
ε. Μεταξύ της Ιεραρχίας και του Νέου Ομίλου των Εξυπηρετητών του Κόσμου, με σκοπό να προσεγγισθεί η ανθρωπότητα και να ανυψωθεί πλησιέστερα στο σκοπό.
Αυτό αφορά την νέα επιστήμη της ομαδικής τηλεπαθητικής επικοινωνίας, της οποίας η τηλεπάθεια της αγέλης και των μαζών(η τόσο πολύ γνωστή)είναι η κατώτερη γνωστή έκφραση.
Αυτή η ενστικτώδης τηλεπάθεια που εκδηλώνεται στο πέταγμα ενός κοπαδιού πουλιών, που δρούν σαν μια μονάδα, και η ζωώδης εκείνη τηλεπάθεια που χρησιμεύει στο να διευθύνει με τόσο μυστηριώδη τρόπο τις κινήσεις τωνκοπαδιών των ζώων, και την γοργή μετάδοση πληροφοριών μεταξύ άγριων φυλών και μεταξύ των ανθρώπων-χαμηλής νοημοσύνης-αυτά είναι όλα παραδείγματα της κατώτερης εκείνης εξωτερικεύσεως μιάς εσωτερικής πνευματικής πραγματικότητος.Ένα ενδιάμεσο στάδιο της ενστικτώδους αυτής δραστηριότητος, που βασίζεται σε μεγάλο μέρος της σε αντιδράσεις ηλιακού πλέγματος, μπορεί να παρατηρηθεί στη σύγχρωνη μαζική ψυχολογία και στη κοινή γνώμη.
Είναι, καθώς ξέρετε, κυρίως, συγκηνιακή τηλεπάθεια, στερείται νοημοσύνης, είναι αστρική και ρευστή στην έκφρασή της.Αυτό αρχίζει ν’ αλλάζει γοργά και να μετατοπίζται στον τομέα αυτού που ονομάζεται "νοήμων κοινή γνώμη", αλλά αυτό πραγματοποιείται, για την ώρα, αργά. Προ’υ’ ποθέτει τη δράση του κέντρου του λαιμού και του κέντρου άτζνα.Έχουμε λοιπόν:
1. Ενστικτώδη τηλεπάθεια
2. Νοητική τηλεπάθεια
3. Ενορατική τηλεπάθεια
Θα ήθελα από την αρχή να σας υπενθυμίσω ότι η ευαισθησία στις σκέψεις του Διδασκάλου ενός μαθητού, στον κόσμο των ιδεών, και η ευαισθησία σε ενορατικές εντυπώσεις, είναι όλες μορφές τηλεπαθητικής ευαισθησίας.
Σε οποιαδήποτε εξέταση αυτού του θέματος, είναι φανερό ότι υπάρχουν τρεις κύριοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υ΄π’ όψη:
1. Ο αρχικός παράγων(initiating agent).(Χρησιμοποιώ αυτή την λέξη(initiating)που στα αγγλικά σημαίνει τόσο αρχικά, εναρκτήριος κλπ όσο και μυών, μυητικός-Στμ)σκόπιμα, γιατί η δύναμη να εργάζεται κανείς τηλεπαθητικά τόσο σαν αρχικός παράγων όσο και σαν δέκτης, σχετίζεται στενά με τη μύηση(initiation)και είναι μια από τις ενδείξεις  ότι ο άνθρωπος είναι έτοιμος γι’ αυτή τη διαδικασία.
2.Ο δέκτης εκείνου του πράγματος που στέλεται προς αυτόν, πάνω "στα φτερά της σκέψης".
3. Το μέσον δια του οποίου υπάρχει πρόθεση να γίνει η μεταβίβαση της σκέψεως, της ιδέας, της επιθυμίας, της αποτυπώσεως, και επομένως κάποιας μορφής γνώσεως.
Αυτή είναι η πιο απλή περιγραφή του στοιχειώδους μηχανισμού της όλης διαδικασίας.Δείχνει επίσης, την πιο στοιχειώδη κατανόηση της σκέψεως που εκφράζεται τόσο συχνά στην Μπαγκαβάδ Γκιτά, για παράδειγμα, επιδέχεται διάφορες ερμηνείες, που εξαρτώνται από το σημείο εξελίξεως του αναγνώστη ή του αναζητητή της αλήθειας.
Αυτή η ερμηνείατης Μπαγκαβάδ Γκιτά με βάση τον Επικοινωνούντα, την Επικοινωνία και το Κοινωνούμενον* , χρειάζεται ακόμα διερεύνηση, μέσα στην ιδέα δε που σας έχω μεταδώσει πιο πάνω, σας έχω βάλει ένα υπαινιγμό.
 
*Στμ. η κοινωνούντα(από την εκκλησιαστική έκφραση)ή μεταλαμβάνοντα.Στο πρωτότυπο οι τρεις λέξεις είναι Communicator, Communication και Communicant.Iσως ο υπαινιγμός λοίπον βρίσκεται στη λέξη "Κοινωνούμενον".
 
Από το βιβλίο Τηλεπάθειακαι αιθερικός φορέας, σελ. 14, 15 και 16
Αφιερωμένο σε όλους τους πραγματικούς εσωτεριστές, καθώς και στη φίλη μου Μίνα
This entry was posted in εσωτερισμός-αποκρυφισμός. Bookmark the permalink.